MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Crusader Kings III Trainer

MrAntiFun

Staff member
Website Admin
Joined
Apr 20, 2014
Messages
13,077
Reaction score
33,682

Current Trainers:
Crusader Kings III (Windows Store) 8-24-20 Trainer +17
Crusader Kings III (Windows Store) 8-24-20 Trainer +17
Crusader Kings III (Steam) 8-24-20 Trainer +17
Crusader Kings III (Windows Store) 8-27-20 Trainer +17
Crusader Kings III (Steam) 8-27-20 Trainer +17

Options:
  1. Set Money
  2. Set Prestige
  3. Set Piety
  4. Set Renown
  5. Set Dread
  6. Set Diplomacy
  7. Set Martial
  8. Set Stewardship
  9. Set Intrigue
  10. Set Learning
  11. Set Prowess
  12. Set King Age
  13. Instant Construction
  14. Instant Movement
  15. Max County Control
  16. Freeze Time
  17. Enable Console
 


MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Attachments

Last edited:

shadowfx

New Member
Joined
Apr 26, 2014
Messages
1
Reaction score
0
Windows trainer wont work it dosent recognize the game somehow :S
 

kandongasd

Donor
Joined
Dec 5, 2015
Messages
16
Reaction score
6
If its possible, zero tyranny on player will be a nice option, it break relations with this high value. Also, a infinite holdings value (like 999999 domain limit), so I can own all my titles and doesn’t need to give them for vassals hahaha.
The two above will be really nice, and if its not ask to much, it will be nice max development on all provinces, instant convention of culture and religion, max level of fame, of devotion, and health.
Thanks MrAntiFun!
 

d97

Donor
Joined
May 24, 2014
Messages
21
Reaction score
16
The steam trainer still works but instant movement works periodically in spurts. There is a big update coming along for ck3 so i suppose it would make sense to wait until the update to update the trainer. However it gets done thanks @MrAntiFun
 

Azamaki

Donor
Joined
May 29, 2014
Messages
138
Reaction score
43
How about invincible troops or infinite troops?

That option would be awesome. ;)
 
  • Like
Reactions: d97

Aliboy357

Donor
Joined
Dec 23, 2015
Messages
27
Reaction score
33
No matter what drive the game is on the trainer refuses to register the game (I have tried the typical fixes including manually allowing all the wemod .exe files through the firewall). Manually "fixing" it doesn't work because there doesn't seem to be a .exe for the game and selecting the launcher just causes an error because the launcher suddenly doesn't want to talk to Steam.

Any help?
 

d97

Donor
Joined
May 24, 2014
Messages
21
Reaction score
16
Hey @MrAntiFun , CK3 has a new update and it appears that only a instant construction works. Thanks in advance for your work
 
Top