MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Force of Nature Trainer

MrAntiFun

Staff member
Website Admin
Joined
Apr 20, 2014
Messages
11,839
Reaction score
32,712
Current Trainers:
Force of Nature V1.0.10 Trainer +2
Force of Nature V1.0.22 Trainer +3
Force of Nature V1.1.9 Trainer +3
Force of Nature V1.1.19 Trainer +3
Force of Nature V1.1.19 DX11 Trainer +3
Options:
  1. Inf.Health
  2. Inf.Stamina
  3. Inf.Items
Notice:
  • First start game world and move few steps then activate cheats
  • First open inventory then activate items cheat
 


MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Attachments

Last edited:

MrSkaizo

Staff
Staff member
Donor
YouTube Manager
Joined
Apr 28, 2014
Messages
1,925
Reaction score
553
The prozess name is wrong (fon.exe). The trainer can not find this.
Taskmanager: ForceOfNature.exe *32
no, it should be exactly FON.exe
 

freakme

New Member
Joined
May 20, 2015
Messages
4
Reaction score
3
Hm, is strange. With some it is as with me.
 

jpoppa321

New Member
Joined
May 9, 2014
Messages
2
Reaction score
1
Force of Nature V1.0.10 Trainer +2

Options:
  1. Inf.Health
  2. Inf.Stamina
Notice:
  • First start game world and move few steps then activate cheats
For some reason, it doesn't recognize that my game is open. I have the latest steam version (1.0.10) If that matters.
 

Jesus Flores

New Member
Joined
Jun 5, 2014
Messages
9
Reaction score
1
Not working trainer.
The process name in the trainer is incorrect. Should be ForceOfNature.exe. Sorry for my bad english
 

paratrooper7

Member
Joined
Jun 3, 2014
Messages
13
Reaction score
5
for me it's working and the trainer recognize the the game. also at my task manager processes the game is named as FON.exe but only the stamina cheat is working and not the health.. i will appreciate a new fixed updated! thanks in advance
 

watamess

New Member
Joined
Mar 2, 2016
Messages
7
Reaction score
1
for me it's working and the trainer recognize the the game. also at my task manager processes the game is named as FON.exe but only the stamina cheat is working and not the health.. i will appreciate a new fixed updated! thanks in advance
I'm having the same problem as you, friend... Infinite Stamina, which is great, but sadly Infinite Health not activating... Dear Mr.AntiFun, I would like to thank you for answering my request and taking the time to create this trainer. You're the greatest and I and everyone else here deeply appreciates all your hard work...
 

paratrooper7

Member
Joined
Jun 3, 2014
Messages
13
Reaction score
5
oh im sure he will fix this very soon.. it was just the first approach! he is the best out there anyways and MAF's trainers working like a charm for me every time! indeed.. we deeply appreciates your hard work Mr.AntiFun!
 

MrSkaizo

Staff
Staff member
Donor
YouTube Manager
Joined
Apr 28, 2014
Messages
1,925
Reaction score
553
curiously, inf.health does work for you when creating new game world and it doesn't work when you load a save game?
 

MrAntiFun

Staff member
Website Admin
Joined
Apr 20, 2014
Messages
11,839
Reaction score
32,712
The prozess name is wrong (fon.exe). The trainer can not find this.
Taskmanager: ForceOfNature.exe *32
not working trainer


For some reason, it doesn't recognize that my game is open. I have the latest steam version (1.0.10) If that matters.


Not working trainer.
The process name in the trainer is incorrect. Should be ForceOfNature.exe. Sorry for my bad english
for me it's working and the trainer recognize the the game. also at my task manager processes the game is named as FON.exe but only the stamina cheat is working and not the health.. i will appreciate a new fixed updated! thanks in advance
I'm having the same problem as you, friend... Infinite Stamina, which is great, but sadly Infinite Health not activating... Dear Mr.AntiFun, I would like to thank you for answering my request and taking the time to create this trainer. You're the greatest and I and everyone else here deeply appreciates all your hard work...
oh im sure he will fix this very soon.. it was just the first approach! he is the best out there anyways and MAF's trainers working like a charm for me every time! indeed.. we deeply appreciates your hard work Mr.AntiFun!
inf.health does work :(
Traine updated with a fix for health and a fix for process name
 

paratrooper7

Member
Joined
Jun 3, 2014
Messages
13
Reaction score
5
thank you so much for the quick response Mr.AntiFun you are awesome as always!!!!
the new update wasn't working for me cause now the trainer searching for ForceOfNature.exe at processes and at my situation my game is named FON.exe at my processes... so for those that have the steam emulating version they will have the same problem! but there is a work around and you can make the trainer work like a charm... all you have to do is to change the name of the application .exe in the installation folder and rename it from "FON" to "ForceOfNature" (exactly the same name as the trainer looking for) but then when you double click the launcher the game will not start and a popup window tells you that you have to change the target on the configuration file... so then you have to open the SmartSteamEmu.ini file with a notepad++ or the simple notepad of windows and scroll down till you find the line "Target" then you have to rename again "Target = FON.exe" with "Target = ForceOfNature.exe" and voila the game is ready and the trainer working perfect and you don't need to start a new game!
 
Last edited:

suthon

New Member
Joined
Jun 8, 2015
Messages
1
Reaction score
1
ok everyone , if you can fix problem for everythings. Someone told me this trainer inf hp working when new game. you can start new game and activate " inf hp and inf stamina " you should "save and exit" and load your "old save game" . now inf hp and inf stamina is activate.
please try to understand me my english is very bad. thank you
 

jpoppa321

New Member
Joined
May 9, 2014
Messages
2
Reaction score
1
Traine updated with a fix for health and a fix for process name
As always, you are the best! Thank you. It works perfectly. I will donate as soon as i have a regular flow of income. Thanks again.
 

watamess

New Member
Joined
Mar 2, 2016
Messages
7
Reaction score
1
Thank you so much for fixing the trainer Mr. AntiFun, and thank you also paratrooper7 for providing the workaround to get this to function... All of my best to you both!!! :rolleyes:
 
Top