MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Hitman Absolution Trainer

MrAntiFun

Staff member
Website Admin
Joined
Apr 20, 2014
Messages
14,131
Reaction score
33,902

Current Trainers:
Hitman Absolution (Steam) 1-1-70 Trainer +10
Hitman Absolution (Steam) 5-22-96 Trainer +10
Hitman Absolution (Steam) 11-21-96 Trainer +10
Hitman Absolution (Steam) 11-16-12 Trainer +10
Hitman Absolution (Steam) 11-27-12 Trainer +10
Hitman Absolution (Steam) 12-12-12 Trainer +10
Hitman Absolution (Steam) 12-18-12 Trainer +10
Hitman Absolution (Steam) 3-20-13 Trainer +10
Hitman Absolution (Steam) 4-1-13 Trainer +10
Hitman Absolution (Steam) 4-1-13 Trainer +10

Options:
  1. Unlimited Health
  2. Unlimited Ammo
  3. No Reload
  4. Cease Fire
  5. Ghost Mode
  6. Perfect Accuracy
  7. Rapid Fire
  8. Fireworks
  9. Unlimited Instinct
  10. One-Hit Kills
 


MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Attachments

  • Hitman Absolution (Steam) Trainer Setup.exe
    74.1 KB · Views: 12,492
Last edited:

chris

Donor
Joined
Apr 23, 2014
Messages
1,143
Reaction score
831
Trainer works great but only the undetected trainer doesnt work if you shoot in front of crowds of witnesses =)

Edit

Game was tested on steam.
 
Last edited:

MrAntiFun

Staff member
Website Admin
Joined
Apr 20, 2014
Messages
14,131
Reaction score
33,902
Yea sorry about that , The game was crashing because of the anti-cheats built in game , I was gonna add more stuff to the trainer but i thought i should keep it simple to prevent crashes .
 

chris

Donor
Joined
Apr 23, 2014
Messages
1,143
Reaction score
831
Yea sorry about that , The game was crashing because of the anti-cheats built in game , I was gonna add more stuff to the trainer but i thought i should keep it simple to prevent crashes .

yea its fine for me just need to be stealthy and just dont go around shooting like a mad mad haha
 

unluckygod

New Member
Joined
May 3, 2014
Messages
4
Reaction score
0
Hello MrAntiFun, your trainer worked with me but would you mind move the option Disable Cheat Detection to another key? This key is used for notebook in the game.
 

chris

Donor
Joined
Apr 23, 2014
Messages
1,143
Reaction score
831
Hello MrAntiFun, your trainer worked with me but would you mind move the option Disable Cheat Detection to another key? This key is used for notebook in the game.

why not change the notebook to N? i did that to mine =)
 

opertum

New Member
Joined
May 3, 2014
Messages
5
Reaction score
0
When I try to run this it says that "failure setting the debug privelege. debugging may be limited"
Any ideas?
Run on win 7, without AV and with admin priveleges...
 

chris

Donor
Joined
Apr 23, 2014
Messages
1,143
Reaction score
831
How did you do it? I didn't see any "Notebook" in keyboard layout.

when you start the game it has a small start up feature before the game loads, click the options button and look at keyboard controls

When I try to run this it says that "failure setting the debug privelege. debugging may be limited"
Any ideas?
Run on win 7, without AV and with admin priveleges...

are you refering to your game or the trainer?
 

unluckygod

New Member
Joined
May 3, 2014
Messages
4
Reaction score
0
when you start the game it has a small start up feature before the game loads, click the options button and look at keyboard controls
If you mean a window with 4 buttons: Play, Option, Register, Quit then i can't see any keyboard controls in option. It has only Display and Quality.
 

MrSkaizo

Staff
Staff member
Donor
YouTube Manager
Joined
Apr 28, 2014
Messages
1,916
Reaction score
558
Sorry, it's about trainer
Right-click trainer,select "properties," chose the "compatibility" tab and mark the box "Run this program as an administrator"
 

opertum

New Member
Joined
May 3, 2014
Messages
5
Reaction score
0
I've tried this, also tried different compatibility modes (win vista, win xp).. but this does not help
 

pradeep

New Member
Joined
May 6, 2014
Messages
4
Reaction score
0
hi i have ******* version of this game....
i haven't patched anything or any updates..please tell me this trainer works with my version or not
i have windows 8 64bit...
 
Top