MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Kingdom Rush Origins Trainer

Hamu Lucas

New Member
Joined
Jun 10, 2014
Messages
2
Reaction score
0
Does not seem to work, just get a short beep when trying to activate trainer
 

Hamu Lucas

New Member
Joined
Jun 10, 2014
Messages
2
Reaction score
0
Sorry, I should have been more clear...I was following the instructions as stated and it still does not work, just the delayed beep on pressing F1
 

MrAntiFun

Staff member
Website Admin
Joined
Apr 20, 2014
Messages
15,123
Reaction score
33,993
Sorry, I should have been more clear...I was following the instructions as stated and it still does not work, just the delayed beep on pressing F1
Try running trainer as Admin see if that works .
 

fsunolez75

New Member
Joined
Jul 19, 2017
Messages
1
Reaction score
0
The cheats for F2 and F3 are swapped. F2 says it gives infinite hearts, but actually gives infinite gold. And the reverse of this for F3 (it gives hearts instead of gold).

But thanks for the trainer. Works great.
 

Tsumaki

New Member
Joined
Oct 24, 2018
Messages
4
Reaction score
0
  • First go into mission and build something to spend coins then activate trainer and cheats

Any virus warning is a false positive .
but when i want open it .. my trainer out this 'Windows cannot acces the specified device, path, or file. You may not have the approriate permission to acces the item'.. problem is my avast detect.. should i unistall or what? i mean my avast
 
Last edited:

MrSkaizo

Staff
Staff member
Donor
YouTube Manager
Joined
Apr 28, 2014
Messages
1,916
Reaction score
559
but when i want open it .. my trainer out this 'Windows cannot acces the specified device, path, or file. You may not have the approriate permission to acces the item'.. problem is my avast detect.. should i unistall or what? i mean my avast
Make a specific folder where you store trainers and add as exception in avast, also run trainers with administrator right.
 

Ben_Pressington

New Member
Joined
Oct 30, 2018
Messages
1
Reaction score
0
I want to use this trainer so bad, but I can't open it because it contains a virus!
Please fix this.
 

MrSkaizo

Staff
Staff member
Donor
YouTube Manager
Joined
Apr 28, 2014
Messages
1,916
Reaction score
559
I want to use this trainer so bad, but I can't open it because it contains a virus!
Please fix this.
me to... maybe admin have some problem .. this time is so virus..
Add trainer to exception from current antivirus you are using, these are false positive because of encryption level in coding.
 

Tsumaki

New Member
Joined
Oct 24, 2018
Messages
4
Reaction score
0
Add trainer to exception from current antivirus you are using, these are false positive because of encryption level in coding.
i did but still same.. virus detect.. i have fix and when i try open , it still same .. your trainer auto delete
 

shadsni

Donor
Joined
Nov 16, 2016
Messages
39
Reaction score
13
i did but still same.. virus detect.. i have fix and when i try open , it still same .. your trainer auto delete
Then turn off your frekin anti-virus, if you dont want the risk dont use cheats. simple.
 
Top