MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Red Alert 3 Uprising Trainer

HutFrei

New Member
Joined
Jul 22, 2014
Messages
6
Reaction score
1
This trainer doesn't work with the game from the Ultimate Collection.
It's able to tell me that the game is running but it does nothing else.
Is it even compatible with the game from the Ultimate Collection?
 

chris

Donor
Joined
Apr 23, 2014
Messages
1,143
Reaction score
831
This trainer doesn't work with the game from the Ultimate Collection.
It's able to tell me that the game is running but it does nothing else.
Is it even compatible with the game from the Ultimate Collection?

hello, yes it does with with the ultimate collection, im using it on origin. start the game from the platform itself, do not start from the desktop icon
 

HutFrei

New Member
Joined
Jul 22, 2014
Messages
6
Reaction score
1
Thats what I always do.
I'm always on on Origin
I start the trainer, then RA3 and Uprising through Origin and select Uprising.
Through my 2. monitor I can see that the trainer knows the game is on and ingame (random skirmish match) I press the 1 and 2 buttons but nothing happens.
 

chris

Donor
Joined
Apr 23, 2014
Messages
1,143
Reaction score
831
Thats what I always do.
I'm always on on Origin
I start the trainer, then RA3 and Uprising through Origin and select Uprising.
Through my 2. monitor I can see that the trainer knows the game is on and ingame (random skirmish match) I press the 1 and 2 buttons but nothing happens.
hehe, you should start the game first THEN start the trainer
 

HutFrei

New Member
Joined
Jul 22, 2014
Messages
6
Reaction score
1
OK I just tried that but still no result.
Any other ideas?
 

chris

Donor
Joined
Apr 23, 2014
Messages
1,143
Reaction score
831
Windows 7 Ultimate 64 bit

no clue bud, im running on windows 8 and using the origin version of the ultimate collection.did you put your trainer on exception on the anti virus?
 

HutFrei

New Member
Joined
Jul 22, 2014
Messages
6
Reaction score
1
The only thing I can tell you about my anti virus is that it didn't bitched around about the file.
 

HutFrei

New Member
Joined
Jul 22, 2014
Messages
6
Reaction score
1
oh god Im' ******* stupid.
The buttens I have to press are F1 and F2 and not the normal 1 or 2 buttons.
On the trainer the "F" looks like a #
I'm going to bash my head against the table now.
 

rodrigames

New Member
Joined
Apr 25, 2014
Messages
3
Reaction score
1
I read the hot-keys just fine, Gentlemen, and it works perfectly for me. Now we just need MrAntiFun to add an invincibility option to the above trainer, which is a critical top priority in the game training community. MrAntiFun, please, see to it that this invincibility option is less than four years in the making (Six years, if you started counting down from the original release date of Command & Conquer: The Ultimate Collection.). Thank you.
 

BlackHawk15

New Member
Joined
Oct 29, 2014
Messages
3
Reaction score
0
hello, yes it does with with the ultimate collection, im using it on origin. start the game from the platform itself, do not start from the desktop icon
with doing that you have to alt tab out and open the trainer after being in game then it should work.... basically load the game then alt tab out and open the trainer
 

Oreintu

New Member
Joined
Oct 9, 2014
Messages
8
Reaction score
0
Thank you man it is very nice trainer ..easy and short make game so nice :D
 
Joined
Mar 21, 2015
Messages
1
Reaction score
1
I've been looking for this trainer for a long time, thanks! it helped me a lot :D
Hopefully you can add more features to the trainer like: Reveal Map, Unlimited Power and God Mode. Thanks. :D
 

mandolore

Member
Joined
Sep 10, 2014
Messages
18
Reaction score
1
I hate my life right now my computer refuses to akowledge that I have permission to unzip the file but I do
 

tal onzy

Donor
Joined
May 21, 2014
Messages
1,179
Reaction score
162
I hate my life right now my computer refuses to akowledge that I have permission to unzip the file but I do

I am no tech guru far from it but since you used the word file I have a ?

you are right clicking on the zipped folder and not the trainer in the zipped folder when trying to extract it correct ?

2nd I have no idea where you downloaded the zipped trainer folder too but have you tried either moving it to a different location then trying or re-download the trainer again to a different location

I personally on win 7 made a folder inside my documents folder and labeled it MAF trainers then I download all the trainers to there and set exclusions in any protective programs I use to ignore the files and folders inside the MAF trainer folder I made

http://mrantifun.net/index.php?threads/forums-trainers-faq.305/ lastly try reading this for help
 
Top