MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

The Incredible Adventures of Van Helsing Trainer

MrAntiFun

Staff member
Website Admin
Joined
Apr 20, 2014
Messages
15,194
Reaction score
34,004

Current Trainers:
The Incredible Adventures of Van Helsing V1.3.3b 32Bit Trainer +16
The Incredible Adventures of Van Helsing V1.4.2e 64Bit Trainer +17
The Incredible Adventures of Van Helsing (Steam) 9-2-15 Trainer +15

Options:
  1. Unlimited Health
  2. Unlimited Mana
  3. Unlimited Rage
  4. Unlimited Health Companion
  5. Unlimited Health Allay
  6. Fast Kill
  7. Instant Skills Cooldown
  8. Unlimited Perks
  9. Unlimited Glory
  10. Unlimited Cash
  11. Mega Exp
  12. Set Skill Points Player
  13. Set Ability Points Player
  14. Set Skill Points Companion
  15. Set Ability Points Companion
 


MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Attachments

  • The Incredible Adventures of Van Helsing V1.3.3b 32Bit Trainer +16 MrAntiFun.zip
    4 MB · Views: 6,807
  • The Incredible Adventures of Van Helsing V1.4.2e 64Bit Trainer +17 MrAntiFun.zip
    4.2 MB · Views: 10,346
  • The Incredible Adventures of Van Helsing (Steam) Trainer Setup.exe
    124.9 KB · Views: 138
Last edited:

Kalas

Honorary Member
Master Donor
Joined
Jun 5, 2014
Messages
2,836
Reaction score
930
cannot activate the trainer
i dont know why

Take a look at the notice

Notice:

  • Start 32bit build of the game manually from C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\The Incredible Adventures of Van Helsing\VanHelsing_x86.exe
 

John Axys

New Member
Joined
Sep 30, 2014
Messages
2
Reaction score
0
Is it possible to use this trainer on the Thaumaturge and Arcane Mechanic? because the DLC doesn't work when accessing the game from the exe files. The only way is to enter by Steam and the trainer doesn't work with Steam.Any ideas?
 

machine4578

Well-Known Member
Joined
Apr 23, 2014
Messages
123
Reaction score
12
Is it possible to use this trainer on the Thaumaturge and Arcane Mechanic? because the DLC doesn't work when accessing the game from the exe files. The only way is to enter by Steam and the trainer doesn't work with Steam.Any ideas?
the trainer is working fine for me with all DLC.. you just need to be sure to run the x86 .exe!!
 

John Axys

New Member
Joined
Sep 30, 2014
Messages
2
Reaction score
0
It works fine with me as well, but what I meant is that i can use the trainer on the hunter class and make him godlike because he is the default character, but the dlc is not available/highlighted when using either x64.exe or x86.exe and thus I can't use cheat on them like I used on the hunter, and I know with steam isn't possible.
 

Mephisto

New Member
Joined
Oct 1, 2014
Messages
1
Reaction score
0
So, I'm unable to use the trainer, I open it and run in compatibility via windows xp service 2 from 86, and it registers the game as on, but when I push 5 on the trainer, or in game, nothing happens. Any advice on whats going on? Playing as an Arcane Mechanic.
 

Thief

New Member
Joined
Aug 21, 2014
Messages
2
Reaction score
0
Why the trainer isn't working with 64bit .exe?
 

MrSkaizo

Staff
Staff member
Donor
YouTube Manager
Joined
Apr 28, 2014
Messages
1,916
Reaction score
559
Why the trainer isn't working with 64bit .exe?
this trainer made only for 32-bit,you can open game 32-bit from\...\The Incredible Adventures of Van Helsing\VanHelsing_x86.exe then use trainer
 

Thief

New Member
Joined
Aug 21, 2014
Messages
2
Reaction score
0
I'm doing that, but always there's information that the game is off.
I think that game is blocking trainer. First, I ran trainer, then game. And when I ran the game trainer was closed.
 
Last edited:

mantaikas

New Member
Joined
Oct 7, 2014
Messages
2
Reaction score
1
Trainer works thx, but it would be great if DLC's worked too :). If you have the steam version of this game, it won't let you play with DLC's couse it was been launched not from steam, but with retail you can ;).
 

bobalazs

Active Member
Joined
Aug 14, 2014
Messages
39
Reaction score
10
problem is, with x86 version, it runs without steam, and without dlc-s.
 

machine4578

Well-Known Member
Joined
Apr 23, 2014
Messages
123
Reaction score
12
problem is, with x86 version, it runs without steam, and without dlc-s.
then just rename the .exe's.. in other words reverse the .exe names to force the x86 .exe to run when clicking play on steam.
VanHelsing_x64.exe rename to VanHelsing_x86.exe and VanHelsing_x86.exe rename to VanHelsing_x64.exe
 

bobalazs

Active Member
Joined
Aug 14, 2014
Messages
39
Reaction score
10
then just rename the .exe's.. in other words reverse the .exe names to force the x86 .exe to run when clicking play on steam.
VanHelsing_x64.exe rename to VanHelsing_x86.exe and VanHelsing_x86.exe rename to VanHelsing_x64.exe

it doesn't work like that. To start with VanHelsing_x86.exe means it runs without Steam. If you try to play without steam, you can't, all the buttons greyed out in the main menu. if you start steam version, or start steam version from Vanhelsingx86.exe the trainer says game is off.
 

machine4578

Well-Known Member
Joined
Apr 23, 2014
Messages
123
Reaction score
12
it doesn't work like that. To start with VanHelsing_x86.exe means it runs without Steam. If you try to play without steam, you can't, all the buttons greyed out in the main menu. if you start steam version, or start steam version from Vanhelsingx86.exe the trainer says game is off.
you obviously didnt read what i said.. LOL
RENAME the .exe's then use STEAM to play.. this way steam is running the game and all DLC will work..
and i can confirm this works 100% with my legit game!
 

bobalazs

Active Member
Joined
Aug 14, 2014
Messages
39
Reaction score
10
Interesting. I did just what you said. And didn't work for me. the trainer says game is off.
 
Top