MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Viscera Cleanup Detail Trainer

MrAntiFun

Staff member
Website Admin
Joined
Apr 20, 2014
Messages
15,125
Reaction score
33,994
Current Trainers:
Viscera Cleanup Detail V1.00 Trainer +1
Viscera Cleanup Detail V1.01 Trainer +1
Viscera Cleanup Detail 64bit V1.07 Trainer +1

Options:
  1. Clean Mop
Notice:
  1. Start game first then the trainer.
  2. Make sure you running 64bit build of the game from Win64 folder of the game
 


MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Attachments

  • Viscera Cleanup Detail V1.00 Trainer +1 MrAntiFun.zip
    4 MB · Views: 1,896
  • Viscera Cleanup Detail V1.01 Trainer +1 MrAntiFun.zip
    4 MB · Views: 2,115
  • Viscera Cleanup Detail 64bit V1.07 Trainer +1 MrAntiFun.zip
    4.3 MB · Views: 4,995
Last edited:

MrAntiFun

Staff member
Website Admin
Joined
Apr 20, 2014
Messages
15,125
Reaction score
33,994
TY I AM NOT SURE BUT ME USING MOP AND IF ME TRY GRAB ANY OBJECT The game CRASH, I have INFINITE MOPA OFF BEFORE ATTEMPTING grab any object? SORRY CAPS
What is your game version ? .
 

GonGon

Well-Known Member
Joined
May 4, 2014
Messages
196
Reaction score
68
non stream Co... V1.0 crash when attempting to grab object
 

nash72

Active Member
Joined
Mar 23, 2015
Messages
53
Reaction score
16
tried the trainer but your hotkey needs to be something else besides F1 because F1 opens up the console in the game. i also have version 1.0
 

thythy

New Member
Joined
Apr 24, 2014
Messages
6
Reaction score
0
I also play the crash but is activated when I wash and I turn off when I take an object with F1
sorry for the English, I'm French

game version 1.0
o_O
 

darknesck

Member
Joined
Aug 18, 2014
Messages
12
Reaction score
1
no idea what your problem is i just downloaded it and extracted it with no problems i am win 7 and i used 7zip and google browser

you might try look over this link http://mrantifun.net/index.php?threads/forums-trainers-faq.305/

i do not own this game so i have no idea if the trainer works or not
Nope nothing, its not that the trainer dont work, its that i cant open it, i doble clip it, and it says to run as administrator, i clip yes, and nothing more happens, its like the trainer crash and dint open

Edit, and i already have try in another pc, and its the same, it dint open
 

grabtsdad

New Member
Joined
Nov 28, 2014
Messages
7
Reaction score
1
wont open bro run it on admin and compatibility still nothing appears
 

grabtsdad

New Member
Joined
Nov 28, 2014
Messages
7
Reaction score
1
please help :( i did all that it said on the faq still the trainer wont appear need reply asap :(
 

Kobra

Well-Known Member
Joined
Apr 29, 2014
Messages
125
Reaction score
23
my current version on steam is v1.05 and the trainer does not seem to work with that version
 

Kobra

Well-Known Member
Joined
Apr 29, 2014
Messages
125
Reaction score
23
F1 in the Game activates the ingame console so MrAntiFun you might want to set it to a another F key
 

Kalas

Honorary Member
Master Donor
Joined
Jun 5, 2014
Messages
2,836
Reaction score
930
F1 in the Game activates the ingame console so MrAntiFun you might want to set it to a another F key
Simply alt+tab to the Trainer window and press F1, or disable console ingame if there is an option to.
 

Jerduh74

New Member
Joined
Oct 17, 2014
Messages
9
Reaction score
0
Lol, nope. I did Alt+Tab and press F1.. but heard *ding*. Went back there, still bloody mop.
 

Kobra

Well-Known Member
Joined
Apr 29, 2014
Messages
125
Reaction score
23
the trainer works if you run the 64 bit version but not the normal version aka 32 bit not sure if it is working now because I have brought a new DLC the House of Horrors dlc how ever if you change from the mop to hands the game seems to crash
 
Last edited:
Top