MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Wargame Red Dragon Trainer

JonRedmen

Active Member
Joined
Aug 9, 2014
Messages
34
Reaction score
3
"Insufficient system resources exist to complete the requested service"

What do I do?
Little late to the Party but it means your AV is picking up the Trainer as a 'virus', which it isn't. You have to add it to Program Exceptions. ^_^ But like a lot of people seem to Indicate I think the trainer is broken for current version
 

Wooomble7

New Member
Joined
May 9, 2018
Messages
1
Reaction score
1
Anyone have the issue where you can get the trainer downloaded,it recognizes the game etc but the f1 to etc keys don't do anything and i can't activate the options with my mouse either,as in the hotkeys don't work
 
Last edited:

JonRedmen

Active Member
Joined
Aug 9, 2014
Messages
34
Reaction score
3
Anyone have the issue where you can get the trainer downloaded,it recognizes the game etc but the f1 to etc keys don't do anything and i can't activate the options with my mouse either,as in the hotkeys don't work
Literally Everyone. Trainer needs an Update and seems MAF is either Disincline or UN-aware of the State of Things. Help us MAF,You're our Onlu Hope
 

Darkwolf0955

Donor
Joined
Sep 29, 2015
Messages
13
Reaction score
2
Correction on my part. The trainer infact works When I launched it I was not in battle when activating all the cheats.

Again THE TRAINER DOES WORK FOR CURRENT VERSION.
 

Vodkaonfire

New Member
Joined
Feb 18, 2015
Messages
4
Reaction score
0
I tested Darkwolf´s solution, and it does indeed work - you just need to be IN the battle before you try to activate :)
 

Hairytoast

Active Member
Joined
Oct 5, 2015
Messages
58
Reaction score
6
Can we get an update for this not working, latest version is 17.09.20
 

Hairytoast

Active Member
Joined
Oct 5, 2015
Messages
58
Reaction score
6
Yes sorry should have read earlier post it does activate in battle mode
 

ivanthefish

New Member
Joined
Aug 28, 2018
Messages
1
Reaction score
0
I cant seem to activate the trainer when I try to use it and whenever I use mrantifun.net it doesnt work for the password
 
Top