MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Balrum Trainer

anc43

Master Donor
Joined
Apr 26, 2014
Messages
175
Reaction score
15
Unfortunately, trainer still appears to be not working with 1.11 version of game, may be too new. Opening inventory has no effect on activating trainer. Thank you for your efforts all the same MAF, and God bless.
 


MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Arabatel

New Member
Joined
Jun 22, 2016
Messages
2
Reaction score
1
[QUOTE = "MrAntiFun, почта: 83677, член: 1"] Современные тренеры:
Balrum v1.08 трейнер +2
Balrum V1.086 трейнер +4
Balrum v1.092 трейнер +3
Balrum тренер v1.12 +3

Опции:
  1. Inf.Health
  2. Inf.Mana
  3. Inf.Thaler - Это игра деньги
  4. Быстрое убийство

Обратите внимание:
  • Первый запуск игровой мир затем открыть инвентарь, нажав затем я активировать тренер и читы
  • Сначала выберите врага и как только их здоровье бар появляются быстро активировать убить обманываете, вы должны избегать выбора вашего питомца.
[/ QUOTE]
 

mrpras

Member
Joined
May 10, 2016
Messages
12
Reaction score
3
On 1.12 the trainer finds the game (when I run it using the exe) but doesn't activate or react, except for a two second pause when I press F1, (the trainer pauses) then doesn't do anything. Could it be something to do with the version of Java I/we are using?

Thanks for all your hard work.

Edit - I used cheatengine to get XP, health and money so in the end I didn't need a trainer. Thanks
 
Last edited:

phoibles

New Member
Joined
Dec 7, 2014
Messages
5
Reaction score
0
I have used many of your trainers without difficulty. However, I am unable to get the 1.12 trainer to work. It says the game is off and pressing keys in the trainer do not cause the normal colour shift.

Thanks for all the good work.
 

gintoki4san

New Member
Joined
Jul 16, 2016
Messages
1
Reaction score
0
Can anyone please help! i downloaded the Trainer 1.12 and launched the trainer and then launched the game and it didnt do anything? how to activate it? i pressed F1 and it didnt work. Please Help!
 

Newermind

New Member
Joined
May 24, 2014
Messages
1
Reaction score
0
Start the game through the exe file in directory...not desktop icon or Java
 

Heinrich Muller

New Member
Joined
Aug 19, 2016
Messages
1
Reaction score
0
You don't even need a cheat trainer you can just use Cheat Engine for Xp, Enemy Hp and Thaler.
I just started playing the game a day ago and im already lv 97 tnx to CE.
 

Ooopsitsme

New Member
Joined
Dec 8, 2016
Messages
1
Reaction score
0
Thank you, haven't had a chance yet to try it out but ya gives me hopes for this hostile game
 
Top