MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Company Of Heroes New Steam Trainer

Ksqee

New Member
Joined
Dec 13, 2016
Messages
3
Reaction score
0
download all things and tried 'Company Of Heroes New Steam V2.700.2.42 Trainer +8' working on V2.700.2.43
case by case? or It working on everybody?
 

sung june lee

New Member
Joined
Dec 16, 2014
Messages
2
Reaction score
1


Current Trainer:
Company Of Heroes New Steam V2.700.2.30 Trainer +7
Company Of Heroes New Steam V2.700.2.42 Trainer +7
Company Of Heroes New Steam V2.700.2.42 Trainer +7 B //Fixed population cheat so now it will set it to unlimited
Company Of Heroes New Steam V2.700.2.42 Trainer +8
Company Of Heroes New Steam V2.700.2.42 Trainer +9
Options:
  1. Inf.Health
  2. Inf.Resources
  3. Reveal Map
  4. Instant Construction
  5. Instant Recruiting
  6. Max Units Cap
  7. Inf.Command Points
  8. Instant Unit Ability Cooldown
  9. Instant Ability Cooldown
hey that trainer fuctions is limited it just can use only f6
please uploading unlocking version
 

Ksqee

New Member
Joined
Dec 13, 2016
Messages
3
Reaction score
0
hey that trainer fuctions is limited it just can use only f6
please uploading unlocking version
I don't know other things working but one is working on my computer V2.700.2.43
not work +9

V2.700.2.42 +8 is working on mine

f4(map) is not working
but f1, f2(hp), f3(resources), f5(construction), f6(recruiting), f7(unit cap), f8(command points)
are working on skirmish.

f9(unit skills) not sure.
 

Ksqee

New Member
Joined
Dec 13, 2016
Messages
3
Reaction score
0
open the game and open trainer
press f1 in main menu
now you can use trainer in game
but sometimes crash? some kind of visual problem that unit invisible.
it could be reset(fix?)
delete Documents\My Games\Company of Heroes Relaunch folder and try again

that is how I use trainer
 

dimadoz

New Member
Joined
Jan 23, 2018
Messages
5
Reaction score
1
open the game and open trainer
press f1 in main menu
now you can use trainer in game
but sometimes crash? some kind of visual problem that unit invisible.
it could be reset(fix?)
delete Documents\My Games\Company of Heroes Relaunch folder and try again

that is how I use trainer
I tried that but didn't work. Sometimes for me it works like yesterday it was working then boop then it's not so yea I think an update will help.
 

NoFa87

New Member
Joined
Feb 22, 2018
Messages
1
Reaction score
0
Is it normal that the trainer in multiplayer make timeouts?
 

we303418120

New Member
Joined
Jun 9, 2017
Messages
1
Reaction score
0
Is the version 2.700.0.215 available?
Except for infinite life has no effect [still kill]
 

stojan45

New Member
Joined
May 22, 2018
Messages
1
Reaction score
0
Don't download the third trainer. was in game and popped the trainer up when chrome opened. 98% ram usage. Load of bullshit,
 
Top