MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Trainer Search

Kalas

Honorary Member
Master Donor
Joined
Jun 5, 2014
Messages
2,836
Reaction score
933
Yep game will be out at Juned 23th as far as I know.
 

Qamar

New Member
Joined
Jan 28, 2015
Messages
7
Reaction score
2
any chance on getting a trainer soon just wondering thanks for everything you guys do on this site
 

Sylencer90

Donor
Joined
Apr 29, 2014
Messages
513
Reaction score
119
Other Trainers should really get some upates after this trainer is finished.
 

soulreaper

Well-Known Member
Joined
Jun 14, 2014
Messages
165
Reaction score
62
Other Trainers should really get some updates after this trainer is finished.
Updates are always wanted, but too many games require updates so i am happy with the few updates we get every week. Also slowmomode would be awesome for this batman game on top of the normal batman options.
 

SaGe

Super Donor
Joined
May 1, 2014
Messages
197
Reaction score
31
You know what I've noticed as of late..? (Witcher 3 being the best recent example) After MrAntiFun releases a trainer... there are about 10 Trainers released within hours of that. Coincidence?
I preordered the game and it unlocked yesterday about 8pm. there are some PC FPS issues (on AMD motherboards) but we'll hope they address them in the next few days. Thanks for the update! Looking forward to this.
 

soulreaper

Well-Known Member
Joined
Jun 14, 2014
Messages
165
Reaction score
62
I already have submitted a steam refund request, the game has no optimization to speak of and even if you have a monster rig it barely runs well.
 

ItsZexxy

New Member
Joined
Jun 7, 2014
Messages
1
Reaction score
0
I already have submitted a steam refund request, the game has no optimization to speak of and even if you have a monster rig it barely runs well.
The game works completely fine for me. I have quite the machine, but it runs well for me.

Edit: Just checked the FPS, hasn't dropped below 60. Usually 60-68 fps.

If you guys don't know, you can change the maxfps to 60 (It's locked at 30 by default)
 

soulreaper

Well-Known Member
Joined
Jun 14, 2014
Messages
165
Reaction score
62
The game works completely fine for me. I have quite the machine, but it runs well for me.

Edit: Just checked the FPS, hasn't dropped below 60. Usually 60-68 fps.

If you guys don't know, you can change the maxfps to 60 (It's locked at 30 by default)
You are among the few that are having no problems, too many are having problems with the game. This game will be the new worst port standard for me, hopefully once it has been updated a lot and this trainer is out i might try it again, but i am disappointed with Rocksteady.
 

T Smith

Member
Joined
Oct 1, 2014
Messages
21
Reaction score
4
You are among the few that are having no problems, too many are having problems with the game. This game will be the new worst port standard for me, hopefully once it has been updated a lot and this trainer is out i might try it again, but i am disappointed with Rocksteady.

Actually you are among the few for those that have actually taking the time to make a few adjustments in the .ini file are playing the game fine now. I have zero problems with the game. You are also among a crowd that contains individuals who have no understanding of video game requirements and that new crowd that has been refunding triple A games to make some kind of pointless stand. Then of course there are a few of you like you that have actual legit problems they need solved. Most of those are on the AMD side of things. So not as many people are having the problems as you may think. Almost everyone I know that made a few .ini config adjustments are running the game fine now.
 

Sycoshaman

Junior Staff
Staff member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
332
Reaction score
73
Havent had any probs onmy end :)

But yes, a trainer for this would be lovely
:)
 
Top