MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Starcraft 2 Legacy of the void Trainer

MrAntiFun

Staff member
Website Admin
Joined
Apr 20, 2014
Messages
12,319
Reaction score
33,262
Current Trainers:
StarCraft II (Official) 21082019 Trainer +6
StarCraft II (Official) Base76052 Trainer +6
StarCraft II (Official) 9-4-19 Trainer +6
StarCraft II (Official) 10-17-19 Trainer +6
StarCraft II (Official) 11-27-19 Trainer +6
StarCraft II (Official) 12-3-19 Trainer +6
StarCraft II (Official) 12-13-19 Trainer +6

Options:
  1. Instant Skill Cooldown
  2. Fast Recruiting
  3. Fast Healing
  4. Unlimited Pop
  5. Unlimited Resources
  6. God Mode
 


MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Attachments

Last edited:

leonsio

New Member
Joined
Nov 26, 2015
Messages
1
Reaction score
0
Thanks for trainer ! but it is not working on license...
 

LazyBoy32

Member
Joined
Apr 23, 2014
Messages
13
Reaction score
5
Use this only on the reloaded release. Otherwise you will get banned eventually on Battle.net for using a trainer.

This will happen even when your offline now.
 

RemisRO

New Member
Joined
Jun 6, 2014
Messages
5
Reaction score
2
Is god mode only infinite health or does it have something like 1 hit kill or double damage?
 

marklar

Member
Joined
May 4, 2014
Messages
11
Reaction score
0
nice! thanks mranti, I knew you would have a trainer for this game. not only the best, but 100% free. you are awesome.
 

mo-dogg

Donor
Joined
Jun 19, 2014
Messages
14
Reaction score
1
î dont know, but it doesnt work for me, i press F1 and get no informations about "active" oder something..... ( i have the original game)


EDIT: I've found my error, i didnt start the trainer as admin....

thanks for the perfect work
 
Last edited:

Pepsik

New Member
Joined
May 24, 2014
Messages
4
Reaction score
0
Strange, everytime I try to load a save game (in mid game not victory screen), where I used your trainer, I get an error msg about a used mod not being present. (not using any mod, so it's probably reaction to the trainer, since there's no error msg when I donť use the trainer) Tried to load a game with or without trainer, even tried to activate some options before loading but to no avail.
 

Novice_1

New Member
Joined
May 5, 2015
Messages
1
Reaction score
0
It works great the only issue I have is when a mission fails, I can not restart to the latest check point. I keep getting an error saying unable to load due to data mismatch...
 
Top