MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Battlefleet Gothic Armada 2 Trainer

Raveni

Member
Joined
Jun 30, 2014
Messages
20
Reaction score
4
turns out this works fine on the CODEX retail game files, but yes the shield and HP seems to work on enemies as well, especially star bases, helps to enable then disable again and send some ships to ram into the station.. im playing the Tyranids right now.. the space zergs aka my lesbian Brood >;3 he he he >;3!!
 

Windstryker2

New Member
Joined
Nov 19, 2016
Messages
5
Reaction score
0
currently fixing it , I just want someone to help test the new trainer if anyone can message me please .
I also just noticed I totally missed that others had reported it - sorry for repeating it for no apparent reason.

I'm also happy to help test new versions. I'll shoot you a PM.
 

MrAntiFun

Staff member
Website Admin
Joined
Apr 20, 2014
Messages
11,711
Reaction score
32,462
New trainer added :-

Fixed issues :-
  1. Health Cheat effecting Enemy Defensive structures
  2. Shield Cheat effecting Enemy Defensive structures
  3. Fast Kill Cheat Effecting Friendly Units
New Cheats:
  1. Inf.Health Allies
  2. Inf.Upgrade Points
  3. Mega Renown
  4. Inf.Movement


Will try to work on it again and add more stuff asap.
 

Windstryker2

New Member
Joined
Nov 19, 2016
Messages
5
Reaction score
0
Everything seems to work fine now. The mega renown is a little wonky, but I think that's the game design, not the cheat.

I gained enough renown to get to renown level 7 after the first battle I used it, but the game only recognized that I hit renown 3. It did seem to catch up eventually, so as I said, I think it might be a limitation in the game having to do with how the campaign unlocks things.
 

lim1775

New Member
Joined
Jan 27, 2019
Messages
1
Reaction score
0
can have option to use unlimited weapon and skills?
 

Badem19

New Member
Joined
Aug 12, 2018
Messages
3
Reaction score
0
just start the trainer, no need to replace game exe
Finally didi it, so followed instructions on replacing exe, started trainer then started Gothic from desktop shortcut and the trainer activated :)
 

Vortiboy23

New Member
Joined
Feb 17, 2015
Messages
6
Reaction score
2
It is fun to use, since even on normal, enemy AI just builds Space Stations so fast.
 

Vortiboy23

New Member
Joined
Feb 17, 2015
Messages
6
Reaction score
2
Any word on the new trainer with increased battlefleet/leadership? I want to flood the area with large ships
 

genjamesdaniels

New Member
Joined
Jun 6, 2017
Messages
2
Reaction score
0
First open game folder and rename "BattlefleetGothic2.exe" to "BattlefleetGothic2.exe.bak" , Then copy "BattlefleetGothic2.exe" included with the trainer to the game folder ,Now you must open the trainer first then launch the game .
could someone explain how to do this
 
Top