MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Battlefleet Gothic Armada 2 Trainer

kanggg

Well-Known Member
Joined
May 25, 2014
Messages
143
Reaction score
29
Original .exe is in the game's installation directory.
 

Iannarrido1

New Member
Joined
Feb 6, 2015
Messages
3
Reaction score
1
Can "add battleplans", "increased battlefleet/leadership" and "Max Unit level" be added to the list? I just want to field a ton of max level, big ass space aliens on to the battlefield and swarm the enemy down.
 

Sky-Breaker

New Member
Joined
Jun 13, 2017
Messages
1
Reaction score
0
So I can use these and as long as I don't play online it's all good? Or does Steam need to be in offline mode?
 

1008andre

Master Donor
Master Donor
Joined
Apr 25, 2014
Messages
53
Reaction score
15
Yes as long as you do not play multiplayer you will be ok. In case you open up the file location on Steam and do not find "battlefleetgothic2.exe" just rename the application (battlefleetgothic2) that is already there to "battlefleetgothic2.exe.bak", then move the file that came with the download to the folder, then exit steam and open it back up again, open the trainer, then run the game from steam or your desktop shortcut. It should work then. for me it shows an error to check instillation but lets me play anyway I'm unsure if it will do that everyone. Now you have a nice day.
 

Raveni

Member
Joined
Jun 30, 2014
Messages
20
Reaction score
4
save editor works, apparently it has been out since the first game? i gave myself BP's and increased leadership and fleet to 9999.. but it'll take a few turns to make a fleet that size but your game may crash from having too many ships on board >;3
 

John XU

Member
Joined
Dec 18, 2014
Messages
17
Reaction score
6
Is it ok that I get a EAC warning every time I launch the game with the trainer?
 

Vortiboy23

New Member
Joined
Feb 17, 2015
Messages
6
Reaction score
2
Is there a stable version of the trainer? Recently it keeps crashing after invasions...
 

silvershadow558

Active Member
Joined
Mar 28, 2015
Messages
25
Reaction score
13
Looks like enemy space fortresses and defense platforms benefit from the infinite health cheat, along with the plasmic medusas and space leviathans. :p
 

BrendanisSon

Active Member
Joined
Jul 17, 2017
Messages
41
Reaction score
12
Issues I have, Renaming my EXE version that was originally the shipping one to the renamed version causes the one that came in the file to not work.
When I press Mrantifun's EXE it causes this windows script to pop up for a second and goes away but nothing happens.

When I try to not rename the exe and just add the trainer into the folder , I'm able to launch the game but the trainer does not work. Anyone have solutions?
 

BrendanisSon

Active Member
Joined
Jul 17, 2017
Messages
41
Reaction score
12
Without renaming the trainer and simply uploading the files, Im able to get the cheat script to say "on" but unable to turn them on.
 
Top