Trainer Search

kseriousr

New Member
Joined
May 22, 2014
Messages
1
Reaction score
0
Everything works but not perfectly.

Problem 1: Huge energy boost even without energy cheat. I thought may be production of "industrial development" combined with fast production cheat might be the cause but changing production did not help.

Problem 2: This energy boost also works on AI.

Please check and update the trainer.
 

Smoke1979

Member
Joined
Jul 5, 2014
Messages
21
Reaction score
1
Аt the moment the coach is useless, since the new version does not work endless option attack, glasses culture give money to AI. And most importantly there was the mission editor which breaks all you have specifically and not giving all opponents the same bonuses. In short our favorite lazy TrAntiFon, but sadly I do say something that interests people аnd time spent on what is junk.
 

s1handler

Active Member
Joined
May 25, 2014
Messages
62
Reaction score
15
Sometimes it closes the Trainer.
Inf.Attacks not work..
All other functions ok.
(v1.0.1.607)
 

MrAntiFun

Staff member
Website Admin
Joined
Apr 20, 2014
Messages
22,562
Reaction score
34,512
Sometimes it closes the Trainer.
Inf.Attacks not work..
All other functions ok.
(v1.0.1.607)
Its probably your antivirus , I will check it out as soon as i can though but since most cheats are still working fine it may take a week or so .
 

s1handler

Active Member
Joined
May 25, 2014
Messages
62
Reaction score
15
Boss,
I am not a beginner. ;)
And I am not a programmer nor.. :)
me all that game, and fraud
protection free ;)

And of course, thank you!
 

RunBot

New Member
Joined
Jan 16, 2015
Messages
1
Reaction score
0
No one says it sometime but, you kicking ass with all of these trainers c: Thanks~
 

MrAntiFun

Staff member
Website Admin
Joined
Apr 20, 2014
Messages
22,562
Reaction score
34,512
New trainer added, Fixed unlimited attack cheat to work with newer updates of the game .
 

Na'Roon

New Member
Joined
Jan 17, 2015
Messages
5
Reaction score
1
The file was corrupted/incomplate on the first attempt to d/l, when I tried again the sit keeps giving me:
The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

getting this with chrome:
No data received
Unable to load the webpage because the server sent no data.
Error code: ERR_EMPTY_RESPONSE
 
Top