MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Star Wars Empire At War Trainer

MrAntiFun

Staff member
Website Admin
Joined
Apr 20, 2014
Messages
11,941
Reaction score
32,854

Current Trainers:
Star Wars Empire At War V1.05 Trainer +3
Star Wars Empire At War V1.05.48825 Trainer +3
Star Wars Empire At War V1.120 Trainer +3

Options:
  1. Inf.Health
  2. Inf.Resources
  3. Inf.Units Capacity
  4. Playing Campaign
Notice:
  • Activate Playing Campaign mod when playing Campaign so the health cheat can work for your units and disable it if you wanna play Skirmish
 


MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Attachments

Last edited:

Diz489

New Member
Joined
Apr 22, 2014
Messages
6
Reaction score
3
yeah i did that but it wont let me turn it on
 

MrAntiFun

Staff member
Website Admin
Joined
Apr 20, 2014
Messages
11,941
Reaction score
32,854
Just a typo , New trainer added.
 

briannsmith

Super Donor
Joined
Apr 26, 2014
Messages
20
Reaction score
7
it only works for one side if you play as the empire it doesnt work
 

briannsmith

Super Donor
Joined
Apr 26, 2014
Messages
20
Reaction score
7
well when i started the campaign for the empire the rebels had inf health and not me also i think the inf recourse also happens for the computer to
 

MrAntiFun

Staff member
Website Admin
Joined
Apr 20, 2014
Messages
11,941
Reaction score
32,854
well when i started the campaign for the empire the rebels had inf health and not me also i think the inf recourse also happens for the computer to
Alright , I will check it out .
 

MrRyan96521

New Member
Joined
May 18, 2014
Messages
4
Reaction score
0
I'm on Forces of Corruption cause i have a mod that i like to play on there but the Trainer is saying Game : Off and i cant activate the trainer.
I ran the game first and then launched the trainer but it didn't work. Do you have a Forces of Corruption Trainer?
 

MrAntiFun

Staff member
Website Admin
Joined
Apr 20, 2014
Messages
11,941
Reaction score
32,854
I'm on Forces of Corruption cause i have a mod that i like to play on there but the Trainer is saying Game : Off and i cant activate the trainer.
I ran the game first and then launched the trainer but it didn't work. Do you have a Forces of Corruption Trainer?
Will make one tomorrow.
 

MrAntiFun

Staff member
Website Admin
Joined
Apr 20, 2014
Messages
11,941
Reaction score
32,854
I added a new trainer with a new option which is "Playing Campaign" , When you wanna play Campaign activate it and health should work fine for your units only! .
 

Wraith

Donor
Joined
May 19, 2014
Messages
181
Reaction score
61
Looked for a working Trainer for Years...thanx man !!
 

WubbyJubby

New Member
Joined
Apr 24, 2014
Messages
2
Reaction score
0
As far as i have seen, in space battles, weapons that bypass shields do damage.
 
Top