MrAntiFun + WeMod Partnership Announcement

Jon Killer

Active Member
Joined
Apr 8, 2015
Messages
83
Reaction score
49
Last edited:

evictoras

Active Member
Joined
May 13, 2014
Messages
31
Reaction score
4
I only succeded with the knowledge point to freeze them with cheat engine. If i change de value, it crash.
 

marcer54000

New Member
Joined
Jun 9, 2014
Messages
3
Reaction score
0
Yeah, trying to set them to a certain value will crash them, not immediatly but less than a minute after it will come up with an unrecoverable crash. It is a beta afterall
 

Jon Killer

Active Member
Joined
Apr 8, 2015
Messages
83
Reaction score
49
I only succeded with the knowledge point to freeze them with cheat engine. If i change de value, it crash.
You shoude change amount only in stockpile when you trading. But if you change amount what you set to sell, game after finish operation, start deleting that amount resource in you stockpile and when game can't found needed amout of resource, they crashing.
 

L.Hellsing

New Member
Joined
Sep 22, 2016
Messages
6
Reaction score
0
I tried that but game still crash. The number changes correctly on the top corner menu, but the granary, stockpile doesn't show any increase and there after game crash.
 

malakadil82

New Member
Joined
Dec 27, 2018
Messages
2
Reaction score
4
Top